Ik ben een gepassioneerde fotograaf met een lange ervaring in bruidsfotografie en hou van mijn werk! Ik lever professioneel werk, persoonlijk en altijd origineel, sfeervol en ongedwongen. Als perfectionist ben ik niet zo gauw tevreden en ga ik bij iedere foto tot het uiterste om mijn doel te bereiken. Mijn trouwreportage weerspiegelt en vereeuwigt de intieme sfeer van jullie mooiste dag, zodat jullie dat gevoel altijd kunnen herbeleven. Op jullie trouwdag zal ik het uiterste doen en alles uit de kast te halen voor dé perfecte ‘fotoshoot’.

Laten we gewoon kennis maken, ik ontmoet je erg graag op jullie bijzondere dag!

Samen met mijn ervaring, vakkennis en creatief inzicht, ben ik in staat om bij elke situatie de juiste apparatuur in te zetten en de instellingen daarop aan te passen. Denk hierbij o.a.  aan het verschil tussen buiten of binnen fotograferen of filmen. Zo biedt een professionele camera legio mogelijkheden die met de juiste skills kan worden ingesteld om de juiste sfeer en het allermooiste plaatje te maken.

De ontwikkelingen in professionele fotografie en filmen gaan net als in alle beroepsgroepen gewoon door. Ik hou mijn vakkennis “up to date” door de trends te volgen, veel vakliteratuur te lezen, beurzen te bezoeken en mijn apparatuur aan te vullen met de nieuwste snufjes.

Tips bruidsfotoshoot

Buitenlocatie bruidsfotoshoot

Jullie dienen zelf een locatie uit te zoeken voor jullie bruidsfotoshoot. Vanwege het mooie licht heeft het de voorkeur om bij droog weer buiten te fotograferen.


Binnenlocatie bruidsfotoshoot

Helaas kan het zo zijn dat het op jullie trouwdag net regent. Kies daarom als 2e optie ook altijd  een mooie binnenlocatie in jullie regio die goed bij jullie past.


Planning trouwdag

Er valt veel te regelen voor jullie trouwdag. Zorg ervoor dat er voldoende uitlooptijd tussen de afspraken is toegevoegd. Zo voorkom je onnodige stress.


Afspraak met de fotograaf

De fotograaf heeft ruim de tijd nodig om een mooie bruidsfotoshoot van jullie en eventuele aanhang te maken. Voorkom dat hij op jullie moet wachten, deze wachttijd gaat ten koste van de tijd die nodig is voor de fotoshoot.

Ontspannen voor de camera

Probeer voor de fotoshoot zoveel mogelijk te ontspannen. Laat bepaalde regelzaken even aan anderen over zodat jullie onbezorgd van de fotoshoot kunnen genieten. Ik zal jullie daar uiteraard bij helpen.

Trouwreportage

Over smaak valt niet te twisten, maar kwaliteit is meestal goed zichtbaar. Er is een groot aanbod aan fotografen met lage en hoge prijzen. Let daarom bij je keuze ook goed op de kwaliteit van de foto's. Je kan je bruidsfotoshoot achteraf niet overdoen!

Professionele apparatuur


Met een dure camera ben je natuurlijk nog geen goede fotograaf, maar om onder alle omstandigheden de perfecte foto's te kunnen maken is een professionele camera wel de basis en een must.